Első tartály

Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály
Első tartály

Krimzon Kft. Mezőgazdasági gépek, zöldség és gyümölcs feldolgozó gépek, zöldség gyümölcs nagykereskedelem, palánta

A KFMR KRUKOWIAK kínálatában megtalálható egy első tartály mezőgazdasági permetezőkhöz, két térfogatban kapható: 1 100 és 1 500 liter. Elsősorban a Heros permetező sorozathoz lett kifejlesztve, az 1900 literes tartálykapacitáshoz, amely ezzel együtt lehetővé teszi az akár 3400 liter kapacitású készlet készítését közvetlenül a traktorra.

Részletek

Az elülső tartályok használatának előnyeit nem kell magyarázni, nemcsak lehetőséget nyújtanak a felszerelt permetezőgép kapacitásának növelésére, ezáltal növelve a kezelések hatékonyságát, hanem egy nagyszerű módja a traktor elülső és hátsó részének súlyeloszlásának kiegyensúlyozására. A beépített permetezőgéppel végzett kezeléseknek számos előnye van, többek között csökkent a préselt növények területe a fordulóban és sokkal kényelmesebb manőverezni velük, mint egy vontatott permetezőgéppel. Az eljárás során azonban a traktor hátsó részét folyamatosan terheli a permetezőgép tömege és a tartályában lévő munkafolyadék. Ezért kompenzálni kell ezt a terhet a traktor elején. Erre a célra az elülső tartály tökéletesen működik, miközben növeli a permetezőgép képességeit.

 

A KRUKOWIAK elülső tartályai műanyagból készültek, ami a tartályt könnyűvé, ellenállóvá a sérülésekkel szemben és könnyen tisztíthatóvá teszi. Ezen felül, egy blokkban van egy tartály tiszta vízhez és egy a kézmosáshoz. Ezek a tartályok szilárd keretre vannak felszerelve, és a traktor elülső hárompontos függesztő karján való függesztésre alkalmasak.

 

A tartályok két fő berendezésben kaphatók. Leggyakrabban egy olyan hidraulikus keverővel felszerelt változatban gyártják, amelyet egy elektromos szivattyú (12 V) hajt meg. Az elektromos szivattyút csak a keverő hajtására használják. A permetezővel való összeköttetés két csatlakozással történik, amelyek lehetővé teszik a folyadék áramlását mindkét irányban. A munkafolyadék előkészítése a főtartályban megy végbe, majd a folyadékot az első tartályba pumpálják. A folyadék újabb adagjának a főtartályban történő elkészítése után a készlet használatra kész. Amikor az eljárás során a főtartályban levő folyadéknak meg kell állnia, és ki kell pumpálnia a folyadékot az első tartályból, akkor a pumpálás folyékony szivattyú permetezőgéppel történik, a folyadék pumpálása - az egyik tartályból a másikba - a szivattyú hatékonyságától függ.

 

A második változatban az elülső tartály saját hidraulikus meghajtású folyadékszivattyúval és mágnesszelep-blokkkal van felszerelve, amelynek köszönhetően a munkafolyadék szivattyúzható vezetés közben.

 

Mindegyik változatban az elülső tartály hidraulikus keverővel, LED-es lámpákkal, folyadék szintjelzővel és leeresztő szeleppel van felszerelve.

 

Alapvető tulajdonságok:

  • Tartály kapacitása: 1100 l vagy 1500 l
  • Olasz típusú, polietilén tartály
  • Tiszta víz tartály a rendszer öblítéséhez
  • Kézmosó tartály

Az első tartály kiegészíthető egyedi igények szerint.

Adatok
Cikkszám
845999