RÓLUNK. KRIMZON KFT. MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK, ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, PALÁNTA NAGYKERESKEDELEM

CÉGÜNKRŐL

Mezőgazdaság

MINDEN AMI MEZŐGAZDASÁG.

Több nagy gyártónak a forgalmazója vagyunk mint például MICHALAK, KRUKOWIAK, WEREMCZUK, SFAMASZ, JCB, 

A fent említett márkák magas minőségű, gyors és probléma mentes munkát eredményeznek ezáltal is emelve a felhasználók késztermékének minőségét.  

RÓLUNK

A KRIMZON Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1995-ben alakult Budapesten. Akkoriban a zöldségek és gyümölcsök tekintetében a legjobb piaci rés a görögdinnye volt.

Az exportot tekintve a görögdinnye helyzete volt kimagaslóan nyereséges, mivel Lengyelország éghajlati tényezői nem túl kedvezőek ezen termék termesztéséhez, másrészről Magyarországon túltermelés volt a görögdinnyéből, így kihasználva a piaci előnyt megtörtént a kereskedelem, amelyhez a tulajdonos megalapította a céget. A vállalkozás elnevezése is innen ered, a görögdinnye egyik fajtájából a “Crimson Sweet” névből született meg a jelenlegi, Krimzon Kft. elnevezés. Itt kezdődött tevékenységünk.

Az ügyvezető kimagasló ügyfélszolgálati hozzáállásának és szakértelmének köszönhetően a felvásárló piac résztvevőinek száma napról napra növekedett. Kezdetben a fő tevékenységünk a gabona-, zöldség- és gyümölcs nagykereskedelem volt. A felsorolt fő tevékenységek közül utóbbi kettőt, a mai napig is folytatjuk. Jelenleg széles körű vevői körrel rendelkezünk, akiknek igyekszünk kielégíteni az igényüket az általunk biztosított legjobb minőségű árukkal.

A zöldség- és gyümölcs kereskedő fő partnereink Lengyelországban találhatóak, de a nyugati országokból is szállítunk, mert számunkra fontos a kiváló minőség elérhető áron. A Krimzon Kft. 2013-ban kezdte meg az mezőgazdasági gépek forgalmazását. A zöldség- és gyümölcs nagykereskedelem során cégünk nagy hírnévre tett szert. Felmerült annak az igénye is, hogy azoknak a termelőknek, akiknek beszállítunk, szükségük lenne különböző gépekre, melyekkel segíteni tudnánk munkájukat. Cégünk meglátta a lehetőséget, ezért kezdetben használt gépeket importáltunk Lengyelországból a partnerek igényei szerint.

Majd az egyre növekvő érdeklődésre való tekintettel kínálatunk kibővült mezőgazdasági gépek forgalmazásával, beleértve az új és használt gépeket egyaránt. A mérföldkövek sorában 2016. április hónap tölt be kimagasló szerepet, amikor is a MICHALAK lengyel gyár kizárólagos importőri és hazai forgalmazói jogot biztosított vállalkozásunknak. Főként zöldségtisztító- és csomagoló gépeket gyártanak, melyek innovációt jelenthetnek a magyar mezőgazdaságban.

A magyar termelők egyre nagyobb tömege vág bele a gépesítésbe, kiküszöbölve a mezőgazdasági munkaerőhiány okozta nehézségeket. Vállaltunk célja, hogy segítsük vevőinket a hatékony és eredményes munka elérésében, ebben segítenek nekik az általunk forgalmazott gépek használata. Kalodabillentők, fogadógaratok, dobos mosók, polírozók, különféle válogató és szortírozó gépek, mérlegek és zsákoló gépek alkotják kínálatunkat. A nagy számú ajánlatnak köszönhetően minden termelő számára a lehető legjobb gépeket tudjuk kiajánlani, a kapacitásához és a termelt zöldséghez igazodva.

A Krimzon KFt. ma már nemcsak hazai, hanem külföldi kapcsolatrendszerrel is rendelkezik, ezáltal már Romániában és Szerbiában is elérhetőek a lengyel Michalak gépek. A Michalak gyár mellett forgalmazója vagyunk a szintén Lengyelországban működő KRUKOWIAK SP. Z O.O. gyárnak is. Ők a vezetők a lengyel piacon a permetezőgép gyártásban.

Emellett a zöldségtermesztéshez szükséges gépek kínálatával is rendelkeznek, valamint talajművelő berendezésekkel is. Munkájukra legjellemzőbb a precizitás és a hatékonyság, melyet a magyar partnereink is keresnek. Jövőbeni terveink között szerepelnek új forgalmazói szerződések megkötése különböző lengyel vállalatokkal, hiszen szeretnék partnereink új és meglévő igényeit egyaránt kielégíteni!

"MINDEN AMI MEZŐGAZDASÁG"