Blog cikkek. Krimzon Kft. Minden ami mezőgazdaság

Használt traktor vásárlás biztonságosan

Krimzon Kft
Krimzon Kft
2020.08.11 22:59

Használt traktor vásárlás biztonságosan

Legyen az szántóföldi, géphordozó vagy univerzális, a traktor a gazda egyik legfontosabb munkagépe, melynek választására igen nagy figyelmet kell szentelni. A vélemények megoszlanak, milyen az igazán jó traktor, persze ez függ attól is, mi a funkciója az adott gépnek, hol használják és mire. Van, aki a nagy cm3-s motorra esküszik, van, aki a hengereket számolja, fontos lehet még a funkcionalitás, a kényelem és a megbízhatóság is, de egy valamiben nincsen vita: a jó traktor kiváló műszaki állapotban van.

Lássuk csak, hogyan működik a használt, import traktorok értékesítése a Krimzon Kft-nél!

Noha új gépek vásárlása esetén fel sem merül az állapot kérdése, addig a használt piacon kapható traktoroknál életbevágóan fontos, hogy megbízható helyről szerezzük be őket! A Sztereotípiák persze ezen a területen is jelen vannak, és sokan démonizálják a használt mezőgazdasági gép kereskedőket, pedig manapság már olyan széles körű garanciák vállalására van lehetőség, ami teljes körű biztonságérzetet nyújt minden vásárlónak, és amelyek a magánszemélyektől vásárolt gépek esetén egészen biztosan nem állnak fenn.

Lássuk csak, hogyan működik a használt, import traktorok értékesítése a Krimzon Kft-nél!

  • Mi, a Krimzon Kft.-nél több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a mezőgazdaság területén, pályafutásunk során számtalan mezőgazdasági gépet adtunk el, melyekre kiemelkedően széles körű szervíz garanciát is vállalunk.
  • A hosszú szakmai múlt magával hozta azt a kapcsolati rendszert, aminek köszönhetően itt kizárólag a legjobb minőségű, legmegbízhatóbb típusú gépeket lehet megvásárolni.
  • Bár a Krimzon Kft. hivatalos értékesítője Magyarországon a legnagyobb lengyel márkáknak, mégsem zárkózunk el a használt gépek értékesítésétől.
  • Az eladások előtt hosszasan egyeztetünk megrendelőinkkel, felmérjük idényeiket és együtt meghatározzuk a legjobb alternatívákat számukra.
  • Minden általunk importált munkagépet szigorúan átvizsgálunk és esetleges apróbb hibák esetén megjavítunk, mielőtt átadjuk azt új gazdájának.
  • Finanszírozási kérdésekben is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
  • A frissen vásárolt gépeket minden érvényes papírral, munkába állásra készen adjuk át új tulajdonosának.

A Krimzon Kft. 1995 óta foglalkozik nagy tételű zöldség és gyümölcs importálással. Tevékenységét a 2010-es évek kezdetén bővítettük ki a használt és új mezőgazdasági munkagépek kereskedelmével, olyan nagyszerű márkák forgalmazói vagyunk Magyarországon, mint: MICHALAK, KRUKOWIAK, WEREMCZUK, SFAMASZ, JCB

A fejlődésünk nem áll meg, folyamatos fejlesztések és termékpaletta növelések garantálják cégünk hosszútávú fennmaradását. Küldetésünk a magyar gazdák igényeinek legmagasabb színvonalú, szakértői és kiszámítható kielégítése.

Akik már minket választottak tudják, hogy a Krimzon üzletpolitikája az ügyfelek elégedettségére és a megbízható és kiszámítható üzleti kapcsolódásokra épül, a korrekt és lojális hozzáállás a hosszú távú üzleti sikerünk és folyamatos fejlődésünk záloga.Biztonsággal állíthatjuk, hogy a magyar mezőgazdaság kiemelkedő és megkerülhetetlen szereplőivé váltunk az évek alatt, mely pozíciót alapvető igényünk fenntartani a jövőben is. Ismérvünk, miszerint bárki fordulhat hozzánk igényeivel és kérdéseivel a legnagyobb bizalommal, már évek óta nemzetközi szinten is alapvető igazságként terjed, emiatt pedig a legjobb lehetőségeket tudjuk elhozni a magyar agrárium számára. Nem csak az új, de a használt traktorok, mezőgazdasági kis és nagy gépek, gépsorok területén is kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtunk.

Látogass el deszki telephelyünkre, és beszéljük át igényeid! Szívből reméljük, hogy évtizedes tapasztalatunkkal a Te vállalkozásod sikereihez is méltó képpen hozzá tudunk járulni!