Blog cikkek. Krimzon Kft. Minden ami mezőgazdaság

Fellendülés a traktor eladásokban: ősszel pótolhatják a gazdák, amit tavasszal nem vettek meg!

Krimzon Kft
Krimzon Kft
2020.10.12 23:16
Fellendülés a traktor eladásokban: ősszel pótolhatják a gazdák, amit tavasszal nem vettek meg!

Fellendülés a traktor eladásokban:ősszel pótolhatják a gazdák, amit tavasszal nem vettek meg! Közel 40 %-os emelkedést mutatnak idén ősszel a traktoreladások egy felmérés szerint a tavalyi év ugyan ezen szakaszához képest.

Szeptemberben idén először van pozitív mutatóban a statisztika, hiszen a korona vírus járvány és annak következményei eléggé visszavettek a vásárlási kedvből, ami nagy piaci visszaesést jelentett.

 Mezőgazdasági gépek. Palánta

A gazdák szokásosan a tavaszi időszakban költenek a legtöbbet a mezőgazdasági géppark felújítására, korszerűsítésre és új gépek beszerzésére, de ez a kiugró vásárlási kedv az idei évben a különleges körülményeknek köszönhetően eddig elmaradt, viszont most ősszel azok mellett, akik alapvetően is mostanra tervezték a vásárlást, azok is bepótolják, akiknek a tavasz folyamán el kellett halasztaniuk azt.

A tavaszi időszakban sokkal inkább a növényvédő szerekre és a termelés mennyiségét és minőségét növelő szerekre, műtrágyára és a vetőmagokra került a hangsúly, és a hosszan tartó aszályos időszak sem kedvezett igazán a gazdaságok fejlesztésének. Kétszer is meggondolták a magyar gazdák, mibe fektetnek, nem mertek belevágni nagyobb fejlesztésekbe, mert a bizonytalan időszak és a jövő kiszámíthatatlansága is visszavette vásárlási kedvüket.

De most már tisztán látszik, hogy egy jóval tervezhetőbb időszak következik, további növekedő tendencia is várható a vásárlásokban az előrejelzések szerint, így talán könnyen behozható az eddig időarányosan kb. 5 %-os éves piaci visszaesés a tavalyi évhez képest.

Mint ahogyan a korábbi években, idén is a 8 tonnánál nagyobb munkagépek vásárlása tette ki a piaci mozgás legnagyobb hányadát, a márkákat illetően pedig, ha lehet, még inkább tért hódít a John Deere és a Claas.

A használt piac is rendkívüli felfutást mutatott az év ezen időszakában, míg augusztusban csupán a hirdetések 1%-a került törlésre eladás miatt, ez már az ősz első hónapjára 17%-ra emelkedett.

A Krimzon Kft az elmúlt évtizedben jelentős szerepet játszott az új és használt traktor eladásokban. A magyar gazdaságok többsége már elmondhatja magáról, hogy igénybe vette valamely szolgáltatásunkat, szerepet játszottunk fejlesztései megvalósításában, segítettünk kivitelezni az új mezőgazdasági gép vásárlását. Leginkább azért választanak minket, mert nem csak a munkagépek beszerzésében nyújtunk hathatós segítséget, már sokkal korábban képesek vagyunk belépni a folyamatokba és optimalizálni azokat.

A mezőgazdasági gépsorok megtervezésében, összeállításában is nagy tapasztalatunk van, emellett a finanszírozási kérdésekben is rendkívül jártas kollégáink támogatják a gazdaságokat az anyagi kérdések átlátásában, a hozzáférhető támogatások és hitelek elérésében. A Krimzon Kft-től minden munkagép, legyen az új vagy használt, ellenőrzött állapotban, érvényes papírokkal és engedélyekkel kerül új gazdájához, levéve ezzel a lehető legtöbb terhet a gazdákról, akik így 100%-ban saját munkájukra tudnak koncentrálni.

És a vásárlás után sem engedjük el ügyfeleink kezét, a piacon szinte egyedi szervízgaranciával szavatoljuk a munka folyamatosságát és azt, hogy minden vásárlónk maximális biztonságban érezhesse magát.

Készséggel várjuk tehát mindazok jelentkezését, akik az év ezen szakaszában, csatlakozva a nagy többséghez, mezőgazdasági munkagép vásárlást terveznek. A Krimzon Kft az egyik legjobb választás, ha használt vagy új traktorokról, esetleg más, a gazdálkodást megkönnyítő gépekről vagy akár komplett gépsorokról van szó!

Deszki telep helyünkön, e-mailben és telefonon is várjuk kedves érdeklődőink jelentkezését!