Blog cikkek. Krimzon Kft. Minden ami mezőgazdaság

Bombaként robbant a hír, hogy a Nürburgringen tesztelték a Claas új gépét, a Xerion 5000 -t!

Krimzon Kft
Krimzon Kft
2020.09.15 19:27
Bombaként robbant a hír, hogy a Nürburgringen tesztelték a Claas új gépét, a Xerion 5000 -t!

Bombaként robbant a hír, hogy a Nürburgringen tesztelték a Claas új gépét, a Xerion 5000-t! Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a nagy autógyártók tesztelésre használják a méltán híres Nürburgringet, de arra korábban még nem igazán volt példa, hogy traktort teszteljenek a Forma1-es versenyeknek is helyt adó pályán.

Persze, ne képzeljük, hogy csúcsokat döntögettek a sebességet illetően, hiába vezette az 520 lóerős gépet egy német autóversenyző, Christian Menzel.

Ugyan a Mercedes-motorral hajtott, 17 tonnás traktor végsebessége 50 km/h, mégis elmondható, hogy jelenleg a legerősebb a piacon kapható kínálatból. Kör ideje messze alul múlt minden eddigi, a pályán kipróbált járművet, de persze ennek az eseménynek nem is a gyorsasági csúcs döntés volt a lényege.

Mezőgazdasági gépek és traktorok

Az új Claas traktor bemutatása ezen a pályán olyan média figyelmet hozott a cégnek, ami korábban még nem fordult elő a traktorbemutatások történelmében. Igaz, van is mire figyelmet fordítani, hiszen szuper technikai újítások is vannak az új mezőgazdasági gépben. A traktor fülkéje például 180 fokban fordítható, ami azért is roppant előnyös, mert nem kell bajlódni a tolatással, a fülke folyamatosan a menetirány felé állítható.

Az újítás nagyszerű, bár a márka korábbi darabjai is elnyerték már a magyar piac osztatlan elismerését. Mint kiderült, a John Deere után a Claas a magyar gazdák második kedvenc traktormárkája egy 2020-as kutatás szerint.

A Krimzon Kft mindig is nagy hangsúlyt fektetett a minőségre, és felismerve a piaci igényeket, választékunk kizárólag a legjobb minőségű munkagépekből áll össze, legyen szó akár új, akár használt traktorokról. Számos John Deere és Claas traktor típusból válogathatnak érdeklődőink. Vállaljuk a gépek beszerzését, műszaki átnézését és teljes vizsgálatát, majd a hivatalos papírok elintézése után a traktort használatra készen szállítjuk le új tulajdonosának. Emellett kiterjedt szervízszolgáltatást is vállalunk, hogy a munka minden esetben gördülékenyen folyhasson a nálunk vásárolt munkagépekkel.

Mint említettem, nem csak új, de használt munkagépek forgalmazásával is foglalkozunk, megrendelésre jó minőségű, átvizsgált import traktorokat tudunk leszállítani a megrendelőink számára. De új traktorok vásárlásakor is érdemes hozzánk fordulni, hiszen magyarországi forgalmazói vagyunk a legkiválóbb lengyel márkáknak, mint például a Michalak vagy a Krukowiak.

És hogy még az eddig elmondottakat is fokozzuk, nem csak a beszerzésben, de finanszírozásban is szakértő segítségre számíthatnak tőlünk a magyar gazdák. Számos rendkívül kedvező pénzügyi termék elérésében is segíteni tudunk, a gördülékeny fejlődés érdekében.

Cégünk sok éves tapasztalatra alapozott szaktudása már sokszor kiállta a próbát, büszkék vagyunk arra, hogy számos magyar gazdaság fejlődésében tölthettünk be komoly, a fejlődést nagyban segítő szerepet. Jövőbeni terveink szerint is folytatnánk eddigi sikeres tevékenységünket, így készséggel állunk a mezőgazdasági gépvásárlást fontolgató érdeklődőink rendelkezésére. Legyen szó egyszerű tanácsadásról, vagy egy komplex fejlesztés kivitelezéséről, a Krimzon Kft-re mindig számíthatnak az agrárium dolgozói és vállalkozói.

Elérhetőek vagyunk Deszki telephelyünkön, és a weboldalon található elérhetőségeink bármelyikén. Ha traktorvásárláson töröd a fejed, nem most nem ruháznál be egy vadiúj gépre, nálunk biztonsággal vásárolhatsz használt traktorokat. Biztos lehetsz benne, hogy minden tapasztalatunkat és szakértelmünket latba vetve fogunk téged a lehető legjobb választáshoz és leggördülékenyebb vásárlási folyamathoz segíteni.